Friss topikok

  • atomgoa: igen, ez is egy lehetséges olvasata a dolgoknak, de - persze elvi síkon - onnan is lehet nézni ezt... (2013.07.08. 18:58) 5 indok, amiért idegesítő vagy a Facebookon
  • Elar: Mi 2 hete voltunk a sebészeten. Semmi nem változott, ugyanaz a rendszer. (2011.03.07. 09:59) SZTK, bazdmeg!
  • Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?: @Lámpavas: lassan mondom, hogy talán te is megértsd: tehát H-A-Z-U-D-SZ! Ha azonos szolgáltatási s... (2010.11.04. 19:52) Ébresztő Magyarország!
  • Sön: Kérdés:Hogy létezik,hogy a legtöbb könyvelő csak a vállalkozó oldaláról ismeri a törvényeket az al... (2010.09.04. 06:11) Az APEH nem vállalja magáért a felelősséget
  • Sugar Meliton: A rendőrség, a bíróság, az ügyészség és a vörös karhatalmisák révén jelenleg is POLITIKAI ÜLDÖZÖTT... (2008.12.05. 03:29) Foglalod a kurvaanyádat II.

Linkblog

HTML

2009.02.01. 11:50 bplusz

Vágó Istvánt miniszterelnöknek!

Címkék: politika reklám gazdaság magyarország megmondó bazdmeg

Mai egymillió forintos kérdésünk: melyik az az állatfaj, amelynek álmában olyan Magyarország sejlik fel, ahol az emberek azért kérnek számlát az eladótól, hogy aztán azt beküldjék valahova és nyerjenek vele?

 
Kreatív országban élünk: kitaláljuk a kormányzati negyedet, elszórunk rá többmilliárdot, az eltűnő pénzeket elszámoljuk egy kormányszóvivői portálra, mindeközben a munkavállalói járulékok csökkentése helyett burkoltan játszunk 3/3-asdit: a tisztességes magyar állampolgár feljelenti a szomszédot, ha jobb autója van, a sarki boltot, ha éppen úgy van kedve, és természetesen nap mint nap az APEH honlapján lóg, hogy az inkompetensek által kiötletelt, folyamatosan változó szabályoknak maradéktalanul megfeleljen. - Valahogy hasonló üzeneteket képzelek el a jelenlegi kormánypárt 2010-es választási üzeneteiben. Persze ez mind fikció: valójában kurvára dübörög a gazdaság, minden a legnagyobb rendben van, és egyébként a te kurvaanyádat hogy mersz azért szót emelni, mert egyre több éhes cigánygyerekre jut egyre kevesebb adózó és munkavállaló.
 
Nem érdekel se a szegregáció, se a pénzügyminiszter új autója. Csupán az, hogy a tehetségtelenség és felelőtlenség politikája nyomán ma egy olyan országban élünk, ahol napról napra egyre kevesebb dolgozó ember próbálja a felszínen tartani a napról napra egyre kilátástalanabb jövőképű országot, miközben teleplakátoljuk a közterületeket „Számlával a milliókért” reklámokkal annak érdekében, hogy a gazdaság kifehéredjen.
 
Elárulok egy titkot. Kurvára nem kéne best practice-ként a különböző országok faszságait honosítani. Rá kéne ébredni, hogy ennek az országnak az egyéb propozíciói mellett az egyetlen értéke és lehetősége a tudásban rejlik. Kicsik vagyunk. nincs tengerpartunk, az országimidzsünk a lovaglás és az ostorcsattogtatás mellett max a magyar pornóipar csillagainak letölthető netes produkcióiból áll. Tudást kell termelnünk és azt itthon tartanunk, nem pedig 1.0-ás átvett projektekkel sikálni a szart és ezzel eltapsolni és kimosni az adófizetők pénzét az országból.
 
Mert ha már eléggé szétkúrtuk az oktatási rendszert, és megfelelő számú, még itthon sem piacképes kamudiplomást termeltünk, akkor jöhet majd az anno látványintézkedésként hozott áfacsökkentés utáni áfaemelés, melyet – visszaigénylési mód, cég híján - már megint pont a legalsó réteg fog megérezni. És akkor majd megint csodálkozunk azon, hogy az egy házban élő cigány családok egymásnak adják örökbe a gyerekeket és ezzel veszik fel a plusz segélyeket a feneketlen szociális kasszából…

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bplusz.blog.hu/api/trackback/id/tr41915758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása