Friss topikok

  • atomgoa: igen, ez is egy lehetséges olvasata a dolgoknak, de - persze elvi síkon - onnan is lehet nézni ezt... (2013.07.08. 18:58) 5 indok, amiért idegesítő vagy a Facebookon
  • Elar: Mi 2 hete voltunk a sebészeten. Semmi nem változott, ugyanaz a rendszer. (2011.03.07. 09:59) SZTK, bazdmeg!
  • Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?: @Lámpavas: lassan mondom, hogy talán te is megértsd: tehát H-A-Z-U-D-SZ! Ha azonos szolgáltatási s... (2010.11.04. 19:52) Ébresztő Magyarország!
  • Sön: Kérdés:Hogy létezik,hogy a legtöbb könyvelő csak a vállalkozó oldaláról ismeri a törvényeket az al... (2010.09.04. 06:11) Az APEH nem vállalja magáért a felelősséget
  • Sugar Meliton: A rendőrség, a bíróság, az ügyészség és a vörös karhatalmisák révén jelenleg is POLITIKAI ÜLDÖZÖTT... (2008.12.05. 03:29) Foglalod a kurvaanyádat II.

Linkblog

HTML

2008.02.04. 09:20 bplusz

Végy műpinát a Storytv-n és bazdmeg!

Címkék: sanoma storytv dildó bazdmeg tvshop műpina

Mielőtt azt gondolnánk, hogy a vivatévén szereplő Ágica performanszánál nincs lejjebb, nyugodjunk meg. Van.

Éjjeli távirányirányító-csattogtatás közben találkoztam a Sanomás Storytv-n a következő műsorral. Tv-shop, csak éppen nem a szokásos konyhai szetteket, vagy otthoni sportolásra alkalmas eszközöket reklámozták, hanem szexuális kiegészítőket, leginkább hölgyek részére. Első blikkre már azon is csodálkoztam, hogy tv-shop megy az adón.

A termékeket ajánló „hölgy” nem éppen a legokosabbik fajtából való, a termékek elemzése és használati útmutatójának ismertetése közben olyan poénokat ereget, hogy az éppen aktuális termékek színe mennyire illik az ő ruhájához. Az emelt díjas számon hívható callcenter állandóan, s leginkább MOST! várja hívásunk, ordibálja a műsorvezető, de hívjuk AZONNAL.

Az első kedvenc termékem hirtelen a műpina lett, ugyanis a többi 4-5 termék (vibrációs tojás, kis-, nagydildó, síkosító, péniszgyűrű) inkább hölgyeknek szól. A nagy étvágyúak nőkre is gondoltak, hiszen akár 40 centis dupladildót is vehet a szexshopba betérést zsenántnak tartó mylady.

Szóval végülis annak legalább örülök, hogy a storytv és a hustler tv csatornák közvetlenül egymás mellett vannak beprogramozva, így legalább kiegészítik egymást. Egyiken hustler-híradó, másikon 5 forintos kiegészítők várják a nagyérdeműt. Viszont arra még nem sikerült rájönnöm, vajon a storytv miért váltott ilyen erősen célcsoportot. Értem én, hogy ez is bevétel, de azért nem lennék meglepve, ha egyszer napközben is hasonló tvshoppal találkoznék monjuk egy jó koncertfilm helyett az adón. Éljen a pénz, éljen a storytv dildója! Bazdmeg.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bplusz.blog.hu/api/trackback/id/tr61324152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2008.02.04. 10:20:42

Láttuk mi is, nagyot röhögtünk. Azt hiszem, anális műpéniszeket kínált, akciósan, három db volt egy csomagban - és a legfontosabb: a tapadókorong az alján! Szánalmasan műpajkos volt az egész.

Grrrrröviden 2008.02.04. 10:55:58

Nemtudom, de egy ilyen nevű adón mit vártok el???

Prophet 2008.02.04. 10:56:47

Végül is a Hustler meg a Napkelte között nem sok különbség van: szopnak és szopatnak... amúgy régen mintha lett volna valami ilyesmi a Viasat3-on is. Ott is pörögtek a műfütyik, lilák, kékek, mindenki igényeit kielégíti.

Dönci 2008.02.04. 11:38:21

Kegyetlen előadás volt, többet röhögtünk rajta mint a szilveszeri műsoron (mondjuk az nem nehéz). De a legjobban a "diszkrét szállítás" tetszett. Az milyen? Úgy hozzák ki hogy észre sem veszem?

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.02.04. 12:37:36

Diszkrét szállítás: egyszerű, sima doboz, nem írják rá öles betűkkel, hogy ÖSSZECSUKHATÓ TÁBORI FAPINA HOZZÁ VALÓ ULTIMATE ANÁLIS SIKOSÍTÓVAL!
süti beállítások módosítása