Friss topikok

  • atomgoa: igen, ez is egy lehetséges olvasata a dolgoknak, de - persze elvi síkon - onnan is lehet nézni ezt... (2013.07.08. 18:58) 5 indok, amiért idegesítő vagy a Facebookon
  • Elar: Mi 2 hete voltunk a sebészeten. Semmi nem változott, ugyanaz a rendszer. (2011.03.07. 09:59) SZTK, bazdmeg!
  • Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?: @Lámpavas: lassan mondom, hogy talán te is megértsd: tehát H-A-Z-U-D-SZ! Ha azonos szolgáltatási s... (2010.11.04. 19:52) Ébresztő Magyarország!
  • Sön: Kérdés:Hogy létezik,hogy a legtöbb könyvelő csak a vállalkozó oldaláról ismeri a törvényeket az al... (2010.09.04. 06:11) Az APEH nem vállalja magáért a felelősséget
  • Sugar Meliton: A rendőrség, a bíróság, az ügyészség és a vörös karhatalmisák révén jelenleg is POLITIKAI ÜLDÖZÖTT... (2008.12.05. 03:29) Foglalod a kurvaanyádat II.

Linkblog

HTML

2007.11.07. 10:50 bplusz

Tornóczky Anita és a nyugdíjas pornószínész

Címkék: média vélemény tv2 komment anita megmondó bazdmeg tornóczky

Hülyeországban napról napra alább pozicionálják a tévéműsorokat, most éppen a Mokkát. Semmitmondó arculat, kőgáz műsorvezetők, szar időpont és gyenge témák, köszönjük.
 
Tegye fel a kezét az, aki nem kap hányingert Stohlbuci reggeli szerencsétlenkedéseitől és az RTL Klub reggeli moslékjától. A királyi tévéken évek óta öregurak gyakorolják hogy hogyan tűnjenek pártatlannak, a többi tévé reggeli műsora úgy szar ahogy van, nem volt hát mit tenni: a Mokkát néztük, itt legalább mindig történt valami. Ha más nem, Havas parasztkodott egy jó nagyot és adott ezzel mindannyiunk számára szellemi útravalót a napra. De most minden megváltozott.
 
A reggel 7-8-ig tartó szessön Lendvai Ildikó nyávogásával és Szíjjártó már-már kínos óvodás tekintetével és demagógiájával kurvára nem hiányzott az életemből eddig sem. De ennél is kevésbé Tornóczky Anita és Gergő, akik most reggel nyolc órától bohóckodnak a képernyőn koffeinmentes néven. Ma például egy nyugdíjas pornószínésszel beszélgettek, aki valamilyen klipben szerepel és csókolózik, sőt, saját elmondása szerint néha fel is ismerik a Tescóban. Gergő erre reflektál: „Na azért ilyeneket ne mondjunk”, nyilván mert félted a tévé seggét. Sőt, legyünk maxiszánalmasak: homályosítsuk ki a pólók márkajelzéseit, hallgassuk el, hogy a MOL – mint Talma egyik főszponzora - adta Talmácsinak a motort ajándékba, sőt, szarjuk le az internetes oldalakat is és csakazértse mondjuk be a nevüket, bármilyen infót is nyúlunk tőlük. Mert mi vagyunk a nagy televizsön, a tömegmédium, véleménytformálunk a csubirétegnek, félretájékoztatunk, médiahekkelünk és figyelemelterelünk otthonszüléses parákkal és direkt aids-terjesztő kamusztorikkal.
 
Szó, Tornóczky Anita szép, meg minden, de tehetségtelen. Ahogy beszél a kamerába, mintha egy beszédhibás szinkronszínész mondaná alá a szöveget. Süt róla, hogy kurvára nem érdeklik a válaszok, ő inkább csak koncentrál, hogy ne kúrja el a következő kérdést, meg egyáltalán tudja, hogy mi is lesz az. Gergő pedig – napló múlt és stílus ide vagy oda – szintén nem tud mit kezdeni a szarabbnál szarabb vendégekkel és témákkal, melyek – mentségére legyen mondva – nem nekik köszönhetők. Annál inkább a főszerkesztőnek, meg az új vezetőségnek.

18 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bplusz.blog.hu/api/trackback/id/tr40221139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lona 2007.11.07. 10:58:44

Tényleg médiahekk az AIDS-es story a volt barátnőkkel és feleségekkel?

ekkerjoz 2007.11.07. 11:24:08

Óh, T. Anita, azt hittem, vetkőzni hívták be. Ezeknek a kereskedelmi tévéknek nem volt szerencséjük az Anitákkal, ha még emlékszünk Ábel Anitára, és kérdésnek álcázott körmondataira, amelyekből sütött az agysebészi műveltség. De ő legalább tudott artikulálni, igaz, a szemei között neki is kevés hely volt. Minek erőltetik ezeket a reggeli műsorokat, érthetetlen.

Zsolt · http://www.mastercomp.info 2007.11.07. 11:29:24

Valóban egy rakat fos lett a mokka, az RTL meg eddig is az volt. most marad a rádió

Leonard Zelig 2007.11.07. 11:39:23

Felteszem a kezem. Nem nézek reggeli tévét, szarból elég az esti négyórás adag.

janó01 2007.11.07. 11:56:10

Én Duna TV-t és Hír TV-t , sportot, meg ismeretterjesztő csatornákat nézek , Kossuthot és Petőfit hallgatok!
Egész jók szerintem.

Mostly Harmless 2007.11.07. 12:01:47

"Tegye fel a kezét az, aki nem kap hányingert Stohlbuci reggeli szerencsétlenkedéseitől és az RTL Klub reggeli moslékjától."

/me.
nem is nézem.
tuti módszer. =}

hádenemá 2007.11.07. 12:03:31

Gergő civilben a prosztóságát agresszivitással kompenzálja, bár ez a TV-s szakmában alap, nem is hibáztatom, Svábit felülmúlni úgyse lehet ebben.
Akinek viszont Éseztígyhogy Papamajdnyomúgyis Anita jó nő, annak gondolom már-már történelmi távlatokra nyúló muffhiánya van.

Jeti 2007.11.07. 12:13:10

atomot az egész társaságra, ezek tényleg kereskedelmi tévék? azt hittem ott fontos a nézettség - ezexerint mégsem, ha ennyire igénytelen, gyenge műsorokat csinálnak ennyire igénytelen, gyenge műsorvezetőkkel.
komolyan ennyire le vagyunk maradva?
végülis engem sem érdekel (kezeket a magasba) de az szomorú, hogy érdekelne...

borovi 2007.11.07. 12:18:31

Hát igen, azon én is fennakadtam erős szemöldökráncolás közepette, hogy Anitánk "jó nő"...

cubalibre 2007.11.07. 12:19:04

Gyerekek, nektek ennyi időtök van, hogy reggel tv-t néztek? Vagy mindenki láblógázó milliomos, vagy munkanélküli, netán nyugdíjas? Jó ha beérek a suliba.
Szerintem akinek nem tetszik egy műsor, fogja a kapcsolót és elonnan, vagy kikapcs. A frász akar egész nap agymosott lenni, hogy ilyen fosokat nézzen kora reggel éhgyomorra.

iguana 2007.11.07. 12:26:33

Teljesen egyetertek.
Reggel csak kapcsolgattam az egyikrol a masikra, de egyik se tudott megfogni 1 percnel tobbre.
Tornoczky szanalmas. Lehet, hogy tud szerkeszteni, de nem musorvezetonek valo. Remelem ezt a Mokka is hamarosan felismeri.
Az RTL Klub meg egyfolytaban a sajat emberei segget nyalja, igy peldaul reggel is az volt a hir, hogy Lilu milyen vaganyan oltozkodik...
Gondolom sokakat erdekelt...
No comment.

katkamanó 2007.11.07. 12:33:05

Én azt nem értem, hogy miért kellett pl. a legalább nézhető Született feleségeket, Dr. House-t, Vészhelyzetet, Grace klinikát (mellesleg Grey's Anatomy, nem Grace... a fene essen a sorozatfordítónak titulált alsós szintű angoltehetségekbe) az éjszaka kellős közepére tenni, és odabaszni a Favoritot, amiben most már sokadik este azt hallgatom, hogy Árpa Attila nője mit csinál a grillvilágbajnokságon.

Ha annyira agysejteket akarok leépíteni, akkor megveszem a metróra meg a vonatra a Storyt, meg a Bestet, de könyörgöm, miért kell nekem minden este valami álsztár-celeb faszságait eltűrnöm a nappalimban, ha egyszer csak lazítani meg kikapcsolni akarok?

Engem szórakoztassanak, nem arra vagyok kiváncsi, hogy a büdöskurva Kannácska harcikutyáját hogyan támadta meg a evil gonosz öregnéni nyüves kis tacskója, aztán erre föl az evilgonoszöregnénit hogyan zabálta föl a harcikutyusöleb, meg mi lesz Dundika asszonyneve, meg miért akarta magát kinyírni a mittudoménmilyen pornópicsa, meg a sztárok hogyan búvárkodtak Hurghadában. Ez nem szórakozás.

Lassan tízmillió idióta picsa sztár és luxusbarom sztár országa leszünk. Hol vannak itt a normális átlagemberek?

Szóval könyörgöm, hamár évek óta tudjuk, hogy szemetet gyártanak, akkor miért nem lehet mélyen magukba nézni, és egyszerűen akkor normális időben leadni az egyébként nézhető külföldi sorozatokat? És leállni a szemétgyártással?

Az olyanokról nem beszélve, mint a Győzikesóu, meg a többi gyökérség, amit már csak a jó ízlés és a média tömegvéleményformáló hatása miatt is be kellene tiltani. Ja, hogy ez kell a népnek? Hát, én a népbe tartozónak tekintem magam, köszönöm, nekem nem kell.

Rtl klub reggeli gyökérségét elvből nem nézem, mert alapból hülyeségekkel foglalkoznak, még a Mokka volt relatív tűrhető, már amikor a Havas arra érdemeseket baszogatott, és nem épp nyomorult éhségsztrájkoló tanárnőknek szólt be "úgysem tud visszavágni, így aztán kurva nagy macsó leszek" alapon, de ez már több a soknál, amit el tudok viselni.

Marad a Viasaton a Helyszínelők, meg a Discoveryn a Mítoszrombolók, meg az OCC, TVpaprikán a Bandi a hegyen, szökőévente egyszer egy tisztességes, nem sztívenszegálos, nem erikroberces, nem akcióhősös, nyolcvanas évekes, hanem valami normális, tisztességes, mondjuk Aranypálmás, vagy Oscar-díjas igényes filmet, mint pl: Syriana, Az élet szép, Fiúk nem sírnak, stb. Pedig én szeretnék jó műsorokat nézni, igényes is vagyok, nem nézek móunikasóut, meg győzikesóut, de mégis a szemetet tolják az arcomba.

csabesz 2007.11.07. 12:42:35

Sziasztok!

Szerintem nem kell nézni kereskedelmi tv-t, dögöljenek meg, abból a mocsokból élnek amit a sok hülye elé odaraknak, akik bámulják a nagy semmit a négyzeten, aztán leveszik a hatalmas reklámbevételt és kiröhögnek mindenkit , a sok suttyót, aki másnap arról beszél a munkahelyén, hogy mi volt a nyomorék szerencsétlen alkoholistával a fókuszban, aki kibeleztea családját aztán megetette őket a kutyájáűval, vagy a nyomorult kurjongató győzikével aki királyabbul él mint az ország legokosabb emberei együttvéve ( mármint anyagilag )... szóval csak sport tv-k, ismeretterjesztő és zenecsatornaák, petőfi és kossuth, internet. Ez bőven elég, de a birka népnek kell a zertéelklub meg a mónika a fogatlan hülyékkel és lehetne sorolni végtelenségig...

Üdv Mindenkinek!!!

nonamed 2007.11.07. 12:46:34

katkamanó: a Grey\\\'s Anatomy-ra nem hiszem, hogy lehet értelmes magyar címet írni. Ugyanis az angolszászoknál a Gray\\\'s Anatomy nem más, mint AZ anatómia tankönyv, minden orvos ebből tanul. Erre utal némi áthallással és a főhősnő nevével a sorozat címe. Na, ezt fordítsd le értelmes magyar címre.

nótíví 2007.11.07. 12:47:55

Kertévék: seggnyalás Amerikának, véres moslék, izadtságszagú trendiszar

Kir. tévék: néha egy két jó mûsor, de az is csak évtizedes filmek ismétlése

Ismeretterjesztô csat-ok: már azoktól is hányinger kerülget, sok bennük az áltudomány, meg csak az agresszív állatok érdekesek szerintük

Úgyhogy ôszintén mondom, lassan 10 éve nem nézek tévét, találok értelmesebb szórakozást is. Pl: ivás esetleg ívás, de jöhet az olvasás is

ashley 2007.11.07. 12:54:57

szerintem legalább délig kell aludni és akkor elkerülhetjük ezt a sok kudARCot. igazán kár hogy árpa atillárol nem szóltál pár jó szót. most végre ő is elérte amit akart, vicces hogy valakinek ez a célja hogy egy ilyen reggeli fosban szerepeljen. tudod ki kelne ilyen korán, csak azért, hogy népszerűsítse magát :))) ha másért nem legallább ezért "tisztelnünk" kell :))) amugy a mokka eddig is szar volt. és hát ami bevált azon minek változtatni :))) amugy tetszet az iromány.

ruthmayer 2007.11.10. 23:26:14

a post minden szava igaz, reggelente elindulás elött egy 10 percet néztem a mokkát, Havas jó volt, Csiszár is elment, meg volt egy hangulata az egésznek. Most rideg, hideg színek, jakupcsek, nc...

De vannak pozitívumok, pl. magyar mtv (zenés) szerintem jó lett, az megy alapjáraton, hbo is zsír, sportcsatornák...

ajánlom a swung című műsort az mtv-n, 10-től szokott menni, nah ott a műsorvezetők nagyon ott vannak.

Zozo 2008.01.24. 23:19:24

Szó szerint idegesít az összes reggeli műsor ,a sok hülye vendéggel.Pl ki az a Fekete Pákó?Nézzétek inkább a Spektrumot .Olyan jó kis filmek mennek reggelente. Még ha csak öt perc időd van akkor is megéri és nincs reklám!
süti beállítások módosítása