Friss topikok

  • atomgoa: igen, ez is egy lehetséges olvasata a dolgoknak, de - persze elvi síkon - onnan is lehet nézni ezt... (2013.07.08. 18:58) 5 indok, amiért idegesítő vagy a Facebookon
  • Elar: Mi 2 hete voltunk a sebészeten. Semmi nem változott, ugyanaz a rendszer. (2011.03.07. 09:59) SZTK, bazdmeg!
  • Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?: @Lámpavas: lassan mondom, hogy talán te is megértsd: tehát H-A-Z-U-D-SZ! Ha azonos szolgáltatási s... (2010.11.04. 19:52) Ébresztő Magyarország!
  • Sön: Kérdés:Hogy létezik,hogy a legtöbb könyvelő csak a vállalkozó oldaláról ismeri a törvényeket az al... (2010.09.04. 06:11) Az APEH nem vállalja magáért a felelősséget
  • Sugar Meliton: A rendőrség, a bíróság, az ügyészség és a vörös karhatalmisák révén jelenleg is POLITIKAI ÜLDÖZÖTT... (2008.12.05. 03:29) Foglalod a kurvaanyádat II.

Linkblog

HTML

2007.10.26. 19:28 bplusz

Amatőrország bazdmeg, az

Címkék: politika mszp fidesz kormány amatőr erzsébet hülyemagyar faszság megmondó bazdmeg

Minek nevezzük azt, amikor a kormánypárt honlapján megjelenik egy olyan írás, amivel maga a párt sem ért egyet? És azt, hogy utána ugyanez a párt közleményt ad ki, hogy megmagyarázza hogy miért és mit és az miért nem olyan gáz mint amilyennek látszik?

A ma reggeli hídblokád kapcsán az mszp.hu-n megjelent írás szerint(http://index.hu/politika/belfold/2006/valasztas/pturul/mszpcenzura/agyba-főbe kéne verni és börtönbe kéne dugni a hídfetisisztákat. Aztán moderáció: elnézést, mégsem, ez nem a mi véleményünk, majd már ez se.

Bazdmeg, ugye nem fizettek kommunikációs tanácsadót?

Kőgáz. Az elmúlt egy hétben ez egyébként a második bocsdemégsem az mszp.hu-n: először a "skizofrén homoszexuális" Gyurcsány reklámot csonkították meg (Klikkelj a miniszterelnökre!), majd most megint. De ezúttal nem elég csendben levenni és elnézést kérni, még külön közleményt is kell kiadni annak érdekében, hogy még szánalmasabb legyen a sztori. Idézek a közleményből: "Természetesen nem az MSZP hozzáállását tükrözi a cikk, hanem; amint ez az írás teljes terjedelméből kiviláglik; a két honlap egymásnak feszülésére hívja föl a figyelmet a cikk írója. Az erőszakra utaló mondat nem kijelentés, hanem kérdés, nem felhívás, hanem éppen ellenkezőleg, az erőszakos megoldás lehetetlenségét mutatja."

TEJÓATYAÚRISTENBAZDMEG.

Persze a jelenség nem újkeletű. Emlékszem, amikor Deutsch-Für azzal vicsorított a reggeli műsorokban, hogy "Gyurcsány bemutatott Magyarországnak", sőt, arra is, amikor egyből rasszistát kiabáltak a Mortimer-ügy kapcsán, aztán kiderült hogy igazából roma szúrt romát, úgyhogy a baj nem is olyan nagy. Sebaj, majd hívunk a kampányidőszakra vastagbőrű kommunikációs tanácsadót Amerikából párt- és uniós pénzeken...

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bplusz.blog.hu/api/trackback/id/tr33209100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

., (törölt) 2007.10.26. 22:36:14

Ezek akkor faszok, mint ide Nyíregyháza.
Amúgy tényleg leverhetné már valaki ezeket a köcsögöket..

Emmet Ray 2007.10.27. 01:43:12

szívjanak gázt... Tomcat for president! :)

BlueBunny · http://bluebunny.freeblog.hu 2007.10.27. 04:15:07

"Minek nevezzük azt, amikor a kormánypárt honlapján megjelenik egy olyan írás, amivel maga a párt sem ért egyet?"

Én így képzelem:
Ezt a cikket nem az MSZP nevű párt írta a kezével, mert egy pártnak nincsen keze, amivel írjon. A cikket egy ember írta, a többi MSZP-tag meg nem írta azt a cikket. Az a teóriám, hogy talán nem egy darab emberből áll a párt. Szerintem ez elképzelhető.

totya 2007.10.27. 07:17:23

szerintem úgy általában eljött az ideje annak, hogy a közélet ne ilyen faszságokról szóljon. például ha leszarnánk magasról hogy a pártkatonák mit írnak és mit nem. Engem per pillanat sokkal jobban érdekel milyen a forgalom a városban. Továbbá sokkal jobban érdekel az is, hogy milyen programok vannak ma este. És az is sokkal jobban érdekel, hogy milyen idő lesz. Ezek az mszps faszok egyáltalán nem érdekelnek. Egyedül vagyok ezzel? (az meg hogy ez milyen egy faszország, már lejárt lemez volt '89ben is. Azóta viszont aki okosnak érzi magát, az elhúzhat a picsába vagy találhat olyan melót, ami mellett leszarhatja az egészet. akinek meg nem jön ki a lépés az életben, az amúgy is jobban tenné ha kussolna. észre kell venni, hogy nem ő az okos)
süti beállítások módosítása